Random bits and pieces

I really just wanted to post this image because I think it’s charming and very pretty. Old perfume ads rule! Springy, dreamy Paris… My sister just got back from a a few days in Paris and brought me a little bag of goodies, yum! Oh, had I been there too! Oh, to take a taxi to the airport and fly, fly, fly…

I wish I could remember where I found this image in the first place. Probably here.

weil balconparis

If you want to see some absolutely stunning flower photos check out this woman on Flickr. I love these pictures to bits!!! I originally found them via swedish blog It’s Vintage, Darling, also a new discovery.

I made this bracelet the other day and I like it very much although it’s really simple. The inclusions on that chunky amethyst nugget are fantastic! I bought this gem from Barcelona last Spring and haven’t had the heart to use it until now…

Giverny bracelet
Giverny

I also made a friend for the other My Lady earrings from last post…

My Lady bracelet (tigereye/aqua)
My Lady (tigereye/aqua)

Next post is comig soon and it’s sooo long you’ll probably fall asleep. 🙂 That’s why I’ll keep this one short and sweet. Cheerio!

6 thoughts on “Random bits and pieces

 1. Älä luule että nukahtaisin sun blogisi ääreen;-)
  On taas kaunista katsottavaa.
  Mitä ainetta muuten käyttämäsi metallisosat koruissasi ovat?
  En ole koskaan kysynyt mutta usein miettinyt että ovatko hopeaa vai muuta.

 2. Moi, Kati, ja kiitos kommentista!
  Käytän koruissani valtaosaltaan hopeisia metalliosia. Jos muuta metallia on käytetty, mainitsen siitä erikseen. Viime aikoina olen käyttänyt myös messingistä tehtyjä, ihania filigraaniosia, mutta niissäkin koruissa metallilanka, korviskoukut ym. hopean värinen on aina hopeaa. Välttelen seosmetallien käyttöä varsinkin ihoa vasten tulevissa koruissa. Ihmisillä on nykyään niin tavattomasti metalliyliherkkyyksiä ja toisaalta hopeoidut metalliosat vaan eivät kestä hankaavaa kulutusta kovin hyvin. Aidosta hopeasta tehdyt lukot, koukut ja koristeelliset helmet ovat myös aivan tavattoman kauniita!
  Yksityiskohtaiset materiaalitiedot per koru löytyvät muuten Flickr’in kuvateksteistä. 🙂

 3. Kiitos tiedoista!
  En ole huomannut Flickristä, olen vaan taivastellut kuvia;-)

 4. Itkupilli says:

  Toi kortti on ihana ja niin on sun koruskin. Ja sä osaat kuvata ne todella kauniisti, jotenkin saat niiden sielukkuuden esille hienosti.

 5. Voi, kiitos, Itkupilli! Juuri näin yritän tehdä! 🙂

 6. Anni says:

  Voi miten kauniita juttuja taas kerran! Olen aina silloin tällöin kurkannut blogiisi, ja olen nyt sitä mieltä, että tämä on hienoin minkä tiedän!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.