Dec 13

This Christmas I’ve decided that as many as possible of the gifts that I’m giving will be either…

1) Self made or handmade by others

Eye of the Storm necklace
Eye of the Storm necklace

2) Vintage

Kolme Toivomusta/ Matkalaukun aarteet
Vintage treasures at Kolme toivomusta store, Kalevankatu 33, Helsinki.

3) Something to eat or drink

George_Barbier_La_Gourmandise_Gluttony_1097_33
La Gourmandise by George Barbier via here as always.

What are your christmas gift plans?

2 thoughts on “Dec 13

  1. Heidi says:

    Joululahja-asiat ovat niin vaiheessa.. muutto ja kaikki muu ovat vieneet ajatukset jonnekin muualle. Suorastaan säikähdin sitä, että joulu on jo ensi viikolla! Jos olisin ollut ajoissa liikenteessä, tekisin osan lahjoista itse (kuten joka syksy suunnittelen), hamuaisin kirpputoreilta kaunista lasia jne. Mutta nyt taitaa vahvasti suunnitelmat kääntyä pieniin aineettomiin ylläreihin ja lupaukseen antaa omaa aikaa.

    Niin jumalaisen kaunis tämän postauksen koru. IHANA!

  2. Kiitos, Heidi! Niin, jotenkin tuo joulu kyllä iskee usein itsellekin ihan puun takaa ja hienot suunnitelmat jäävät toteuttamatta. Toisaalta, esim. aineettomat yllärit ovat usein niitä parhaita lahjoja ja joulussa ylipäätään yhdessäolo rakkaiden kanssa on ainakin minulle kuitenkin kaikkein tärkeintä ja ihaninta!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.