Fine van Brooklin!

Dear reader!
Things are about to change for the better :). In order to proceed with what I want for the future, the time has come to make a small change in my name. Please note that this blog, my jewellery and everything associated with them will from now on be called Fine van Brooklin with an i instead of a y. A little twist, a tiny quirk. But it makes all the difference for me. This week Fine van Brooklin also goes to Facebook, so stay tuned for that. I’ll post the address where you can go and “like” my jewellery as soon as the page is out there. In the meantime, make sure you update your bookmarks for Fine van Brooklin with an i! See you soon and thank you for being there!

IMG_5503
Giverny in Spring

Rakas lukijani!
Asiat ovat muuttumassa tuota pikaa parempaan päin :). Samalla on minun tullut aika tehdä pieni muutos nimeeni. Jatkossa tämä blogi, koruni ja kaikki niihin liittyvä tunnistaa nimen Fine van Brooklin, i:llä eikä enää y:llä. Muutos on pieni, mutta erittäin tärkeä, sillä se tuo koruni tähän päivään. Tällä viikolla Fine van Brooklin menee myös Facebookiin, joten tervetuloa “likettämään”/peukuttamaan korujani lähitulevaisuudessa myös sinne. Julkaisen täällä asianmukaisen linkin heti, kun sivu on valmis. Päivitäthän sillä välin kirjanmerkkisi Fine van Brookliniksi i:llä! Nähdään pian ja kiitos kun olet!

Giverny in Spring bracelet, clasp detail
Giverny in Spring, clasp detail

5 thoughts on “Fine van Brooklin!

 1. kathleen says:

  Hi Lea, Thanks for the update! I’ll fix my link this week. 🙂
  Hope all is well! Love to see all of your creative jewelry designs.

  1. Yey, thanks so much, Kathleen!!

 2. Hei Lea, ja kiitos viestistäsi.
  Kiva että päästään blogiasi peukuttamaankin 🙂
  Ihanaa ja inspiroivaa kevättä sinulle!

  1. Kiitos paljon sinulle! Peukuttamaankin pääsee vielä tällä viikolla :)!

  2. No ei ihan viime viikon puolelle ehditty, mutta nyt on sivu auki! Tervetuloa!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.